Referencer

Jeg har fået lov til at skrive følgende referencer fra nogle af de personer, jeg har haft i behandling:

Elsebeth Brandenborg
Kringelvej 8B
8250 Egå
Tlf. 86 16 04 88
Mobil 22 19 88 05
Jeg har modtaget en del behandlinger hos Lillian Dalgaard. Og jeg må sige, at jeg har sat og sætter stor pris på at komme hos Lillian.
Dels er hun en meget alsidig og dygtig behandler, dels er hun i besiddelse af en stor ro og integritet, som gør, at man har fuld tillid til hende. Hun er samtidig udstyret med en finurlig humoristisk sans, som bidrager til, at man bevarer jordforbindelsen.
Hun har på forunderlig vis altid en god fornemmelse for, hvilken type behandling der er påkrævet, og hun er tilsvarende god til at inspirere til forskellige former for "hjemmearbejde".
Jeg kan kun anbefale Lillian på det varmeste, og det er min overbevisning, at alle uden undtagelse kan have gavn af hendes behandlinger.


Asger Fiig
Ringvejen 29
8305 Samsø.
På given foranledning fremsender jeg hermed nedenstående evaluering i forbindelse med din 2000-forskning inden for akupunktur.
Formålet med denne forskning har været, at få større bevægelsesfrihed for hovedet, således at jeg bedre kan se til højre og til venstre, uden at skulle bevæge selve kroppen.
I min alder som 70 årig har jeg et tilbagevendende problem, netop med at mit hoved "sætter sig fast" og nedsætter hovedets bevægelighed.
Jeg har gået til massør, kiropraktor og lign. med et gode resultater, men problemet opstår inden for en kort tid igen.
Derfor indvilligede jeg i, at være "forsøgskanin" i dit projekt.

Allerede efter et par behandlinger kunne jeg mærke en opblødning af de spændte halsmuskler og efter endt behandling (9 gange), må jeg sige, at behandlingen lykkedes fuldt ud.
Jeg går ud fra, at det er for tidligt at sige, om hovedet går tilbage i den samme rille (læs mindre bevægelighed), men indtil nu, har jeg kun positivt at sige om denne behandling.
Inden for samme periode har jeg tabt mig 3,5 kg. Hvorvidt dette hænger sammen med behandlingen er nok bare sammenfaldende, men oplyses skal det over for andre.
Sluttelig kan jeg fortælle dig, at jeg vender tilbage til at få samme behandling på et eller andet tidspunkt i fremtiden, idet jeg går ud fra, at med 70 år på bagen, er/bliver muskulaturen lidt "slidt" og må opgraderes ind i mellem.
Jeg kan kun anbefale, at personer, der har problemer med muskulaturen ved nakken, melder sig til denne behandlingsform, netop fordi:

  • der ingen bivirkninger er
  • hovedet skal ikke "knækkes"
  • man bliver ikke øm efter denne behandlingsform
"Jeg føler mig også mere sikker i trafikken, da jeg nu også kan se trafikken helt nøjagtig fra begge sider", hvilket må siges, at være en stor fordel som bilist.


Jytte Larsen
Besservej 14
Samsø
Hvilke symptomer havde jeg da vi startede. Jeg havde mange. Rigtig mange smerter i mine led - håndled, albuer, skuldre, tommel og langemand, som også er en springfinger, fødder, ankler, knæ og lænd. Så man kan vel sige det var hele kroppen der gjorde ondt.
Jeg kunne f.eks. ikke gå Tranebjerg rundt uden at stoppe op og hvile tre, fire gange, fordi jeg havde smerter under fødderne. Jeg købte nye sko hvor jeg følte jeg gik på luftpuder. Det hjalp en del, men så begyndte jeg at gå til behandling hos dig, med nåle både her og der. Det havde jeg aldrig prøvet før, så det var noget jeg kunne mærke, men kun et split sekund, så kunne jeg slappe af igen. Og nu kan jeg gå med på ture når vi har gæster der skal se vores dejlige Ø. Jeg har travet både op og ned af bakker og travet strande og skove tynde i flere timer UDEN AT FÅ ONDT I FØDDERNE. Og mine fingre er rettet ud og har meget lidt smerter.
Mit humør er højt. Ja, jeg kan næsten ikke få mine arme ned.
Rigtig mange knus og tak


Jørgen Mulbjerg
Annekærvej 54
8250 Egå
Det startede, da Lillian var nytilflyttet nabo. Der var noget med hun var en slags "heksedokter".
Mine andre naboer anbefalede mig af lade Lillian se på min museskadede arm, som jeg næsten ikke kunne bevæge.
Jeg overvandt min modstand mod "alternativ behandling". Heldigvis. For der skulle ikke mange behandlinger til af Lillians magiske fingre, før jeg havde min fulde førlighed.
Der gik heller ikke lang tid, før Lillian blev døbt "Madam Mim" i kvarteret.
Og nu, mange år efter Lillian er flyttet fra nabolaget, tropper jeg stadig op, når jeg har været for flittig med musen.
Tak Madam Mim.

.